Η επόμενη μπασκετική στέγη του Μιχάλη Ματσεντίδη η Λιβανέζικη Σπόρτινγκ Αλ Ριγιάτι (Al Riyadi, Beirut, Lebanon)

Ο “Μάτσας” ανακοίνωσε στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι έκλεισε ο κύκλος του στον Κεραυνό και αποχωρεί μετά από 8 χρόνια γεμάτα εμπειρίες, χαρές, λύπες και επιτυχίες.

Η Ανακοίνωση: “Μετά από 8 ολόκληρα χρόνια έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσω την ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, 8 χρόνια γεμάτα εμπειρίες που με έκαναν καλύτερο προπονητή και σίγουρα καλύτερο άνθρωπο.  Ήρθα σαν προπονητής και φεύγω σαν φίλος.  Σας ευχαριστώ όλους”.

Ο Μιχάλης αποδέκτηκε τη δελεαστική προσφορά από τη Λιβανέζικη ομάδα και είπε το ΝΑΙ αποφασίζοντας να κάνει το μεγάλο βήμα εκτός συνόρων.

Η διοίκηση του Σωματείου δεν έφερε καμία ένσταση στην επιθυμία του κόουτς και πλέον ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Ευχόμαστε στον “φίλο” Μιχάλη καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα και τον ευχαριστούμε για όλες τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί στον Κεραυνό.

Υστερόγραφο: Ο πανυγυρισμός της κατάκτησης του πρωταθλήματος το 2017 ήταν ίσως ο πιο εντυπωσιακός πανηγυρισμός “προπονητή” που έζησε το Κυπριακό Μπάσκετ. Του ευχόμαστε τέτοιους να ζήσει και στο μέλλον. Καλή Επιτυχία Μιχάλη.

 

Σπόρτινγκ Αλ Ριγιάτι

‘Al Riyadi, also known as ‘ and Sporting Club is a Lebanese basketball club based in Manara, Beirut. Winning 34 Lebanese Basketball Championship titles, 2 Asian Clubs Championship, and 5 Arab Clubs Championship; Al Riyadi is the best club in the Lebanese basketball history. Wikipedia.