ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΛΑΣ: Ανακοίνωσε την αποχώρηση της από την ενεργό δράση και η απόφαση της είναι οριστική και αμετάκλητη.

Η Κούλλα Νικοδήμου δήλωσε τα ακόλουθα στο www.keravnosbc.com

“Θέσαμε ψηλά τους στόχους φέτος. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που με έκανε να έρθω στον Στρόβολο.

Ευχαριστώ τον κόουτς Στυλιανίδη που από την αρχή μου έδειξε να καταλάβω πως με ήθελε πραγματικά στην ομάδα ….. ακόμη και για τη νέα σαιζόν!!

Θεωρώ πως ένας κύκλος πάντα πρέπει να κλείνει όμορφα και φέτος ήταν η ιδανική χρονιά.

Θέλαμε πολύ να κατακτήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους και να εκθρονίσουμε την ΑΕΛ μετά από 12 χρόνια κυριαρχίας.

Δουλέψαμε πολύ σκληρά και πιστεύω το θέλαμε περισσότερο και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο αλλά και στα αποδυτήρια καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ενώ το κλίμα της ομάδας ήταν άψογο.

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες τις συμπαίκτριες μου, οι πλείστες οι οποίες είναι πολύ καλές μου φίλες καθώς επίσης και στα άτομα που εργάστηκαν για εμάς και τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας, Άρη και Χάρη, για την πολύτιμη τους βοήθεια και ιδιαίτερα στον Δρ.Χάρη Τύμβιο για την επιστημονική του υποστήριξη.

Ευχαριστώ τον Γιώργο Σφικτό που ήταν δίπλα μας και μας στήριξε σε όλη τη χρονιά καθώς επίσης τον φωτογράφο μας ο οποίος αποθανάτισε πολλές «μπασκετικές» στιγμές οι οποίες θα μου μείνουν αξέχαστες.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο μας κον Πάρι Παπαέλληνα ο οποίος για χρόνια κρατά ζωντανό το άθλημα και ήταν δίπλα μας ειδικά στους τελικούς και μας καθοδήγησε με τις πολύτιμες συμβουλές του.

Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλα τα τμήματα του Κεραυνού για τη νέα σαιζόν”!