ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΔ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Ο Κεραυνός και η Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ ετοιμάζονται για την έναρξη των φετινών υποχρεώσεων για την Γυναικεία Καλαθόσφαιρα, με τον πρώτο αγώνα της σεζόν να διεξάγεται την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 στις 17:00 στο «Λευκόθεο Στάδιο», όπου οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους για την κατάκτηση του ΟΠΑΠ Super Cup Γυναικών.

Φαβορί για τον τίτλο είναι η ομάδα του Κεραυνού Στροβόλου, η οποία την περσινή περίοδο πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή χρονιά, κατακτώντας και τους τρεις εγχώριους τίτλους, και έχει αποδείξει πως διαθέτει πλούσια ποιότητα στο ρόστερ της.

Οι «ερυθροκίτρινες» θέλουν να ξεκινήσουν και την φετινή χρονιά, ακριβώς εκεί που σταμάτησαν πέρσι, με την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου.

Από την άλλη, η ΕΝΑΔ την περσινή περίοδο αποτέλεσε την θετική έκπληξη του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας αρκετές εντυπωσιακές εμφανίσεις, και πρόκειται για μία ομάδα που έχει στην διάθεση της μερικές σπουδαίες νεαρές καλαθοσφαιρίστριες.

Η ΕΝΑΔ πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό κυπέλλου, χωρίς να καταφέρει να κερδίσει τον Κεραυνό, ωστόσο στο παιχνίδι της Κυριακής θέλει να κάνει την έκπληξη και να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Όσο αφορά την προϊστορία των δύο ομάδων στον θεσμό, ο Κεραυνός έχει βρεθεί σε ΟΠΑΠ Super Cup Γυναικών συνολικά έντεκα φορές, μετρώντας εννέα κατακτήσεις. Από την άλλη η ΕΝΑΔ συμμετείχε δύο ακόμα φορές σε αγώνα για το ΟΠΑΠ Super Cup Γυναικών, χωρίς ωστόσο να μετράει κάποιο τίτλο.

Η είσοδος στο ΟΠΑΠ Super Cup Γυναικών θα είναι δωρεάν για το φίλαθλο κοινό.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τα όσα δήλωσαν στην κάμερα της ΚΟΚ, οι προπονητές (Χρίστος Στυλιανίδης – Κεραυνός Στροβόλου και Τάκης Μιραλλάης – Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ) και δύο διεθνείς καλαθοσφαιρίστριες των δύο ομάδων (Σοφία Θεολόγου – Κεραυνός Στροβόλου και Έλενα Πηλακούτα – Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ).

http://basketball.org.cy/el/events/details/event-5154