ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ BCL Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ

18/01/2021: Το ιστορικό ταξίδι του Κεραυνού στους ομίλους του Basketball Champions League, ολοκληρώθηκε την περασμένη Τρίτη (19/01) με την αναμέτρηση απέναντι στη Γαλλική Ντιζόν όπου ηττήθηκε με 44-79.

Η ομάδα του Στροβόλου κατάφερε την φετινή αγωνιστική περίοδο να πετύχει την πρόκριση της στους ομίλους του Basketball Champions League, κάτι που επιτεύχθηκε για πρώτη φορά από Κυπριακή ομάδα.

Στην φάση των ομίλων μπορεί ο Κεραυνός να μην έχει καταφέρει να πετύχει κάποια νίκη, όμως ήταν ανταγωνιστικός απέναντι σχεδόν σε όλους τους αντιπάλους του.

Οι «ερυθροκίτρινοι» παρατάχθηκαν στον αγώνα χωρίς τους Jesse Hunt και Travis Daniels, οι οποίοι αποχώρησαν από την ομάδα τον Δεκέμβριο, ενώ ο Κρίστοφερ Ραζής δεν αγωνίστηκε καθώς κρίθηκε ανέτοιμος,  έτσι το εγχείρημα για την πρώτη νίκη στους ομίλους της διοργάνωσης ήταν από την αρχή δύσκολο.

Στον πρώτο αγώνα για την 1η αγωνιστική που διεξάχθηκε στη Γαλλία ο Κεραυνός είχε πραγματοποιήσει την καλύτερη του φετινή ευρωπαϊκή εμφάνιση και έχασε στις λεπτομέρειες έπειτα από 5λεπτη παράταση με 91-79 (κανονική διάρκεια 72-72).

Σπουδαία παρθενική εμφάνιση