Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση στην Κλειστή Αίθουσα «Κώστας Παπαέλληνας» στον Στρόβολο, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 30 χρόνων από την ίδρυση της πρώτης καλαθοσφαιρικής ακαδημίας στην Κύπρο, του ΚΕΡΑΥΝΟΥ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εις μνήμη του επί σειρά ετών Αντιπροέδρου του Κεραυνού Στροβόλου, Χρίστου Χατζηιωσήφ, ο οποίος ήταν ο πρωτεργάτης της δημιουργίας της ακαδημίας και ένθερμος υποστηρικτής της αναπτυξιακής καλαθόσφαιρας της Κύπρου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι υπουργοί Παιδείας & Πολιτισμού, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως, Βουλευτές, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας και άλλοι αξιωματούχοι του Κράτους, καθώς επίσης μέλη του Σωματείου, γονείς των παιδιών της Ακαδημίας μας και φίλοι της καλαθόσφαιρας.

Το τελετουργικό της εκδήλωσης περιλάμβανε τιμητικές βραβεύσεις πρώην αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας μας, των διευθυντών της Ακαδημίας που διετέλεσαν από το 1987 μέχρι και σήμερα καθώς επίσης και μεταθανάτια βράβευση στον αείμνηστο Χρίστο Χατζηιωσήφ.

Πατήστε ΕΔΩ για πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση!