Ο Κίτον Γκραντ συνεχίζει στην ΟΠΑΠ Basket League…….

Ο Κεραυνός ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον αμερικανό καλαθοσφαιριστή Κίτον Γκράντ.  Ο Γκραντ αγωνίστηκε ξανά στην ΟΠΑΠ Basket League για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ την περσινή περίοδο 2018-2019.

Ο Κίτον Γκραντ θα αντικαταστήσει τον επίσης αμερικανό Βέρνον Τέιλορ. Η αλλαγή αυτή δεν αποτελεί αντικατάσταση καλαθοσφαιριστή για τον Κεραυνό αφού ο παίκτης θα εγγραφεί κανονικά στην ΚΟΚ πριν την έναρξη της καλαθοσφαιρικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αποδέσμευση του Τέιλορ έγινε αποκλειστικά και μόνο για λόγους τακτικής και του πλάνου που θέλει να έχει ο “coach” Λείβας στη φετινή περίοδο. Ως γνωστόν, ο Τέιλορ αγωνιζόταν στις θέσεις 2-3 ενώ ο Γκραντ είναι πιο “all around” και μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις 2-3 & στο 4 όπου το Τεχνικό Τιμ αξιολόγησε στα τέσσερα επίσημα παιγνίδια της ομάδας ότι χρειαζόταν περισσότερη ενίσχυση.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ της ομάδας, κ. Άγγελο Παπαδημητρίου, η αλλαγή έγινε αναγκαστικά για λόγους τακτικής, αφού ο “V.T” ήταν από τα παιδιά που ξεχώρισαν τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες της ομάδας. Η συμπεριφορά του πρόσθεσε ήταν άψογη και άκρως επαγγελματική και παιγνίδι με παιγνίδι έδειχνε τα πολύ καλά στοιχεία τα οποία έπεισαν τον Χριστόφορο Λειβαδιώτη να τον φέρει στον Στρόβολο.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ήταν πολύ ευχαριστημένος που αγωνιζόταν σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους όπως ο Κεραυνός και ήταν πολύ ευτυχισμένος που πήρε το πρώτο τρόπαιο της καριέρας του “Super Cup” με τον Κεραυνό. Ευχόμαστε στον Βέρνον καλή συνέχεια στην καριέρα του με περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες.

Παράλληλα καλοσωρίζουμε τον Κίτον στην οικογένεια του Κεραυνού και του ευχόμαστε καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες στη φετινή σεζόν.