ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ

Υποστολή της σημαίας για τον Κεραυνό!

Ο Αρχηγός του Κεραυνού Στροβόλου, Γιώργος Θεοχαρίδης, αποχωρεί από την ενεργό δράση μετά από εννέα συναπτά έτη έχοντας στο ενεργητικό του την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και ενός κυπέλλου.

Ο Γιώργος, διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στις επιτυχίες της ομάδας μας, ιδιαίτερα τη σεζόν 2018-2019 με την κατάκτηση του Double, καθώς επίσης και την ιστορική πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του «Basketball Champions League» #BCL τη σεζόν 2020-2021.

Ως αργηγός της ομάδας μας ήταν υπόδειγμα ενός εξαιρετικού αθλητή και σοβαρού επαγγελματία, ο οποίος με τη συμπεριφορά του, τόσο ως καλαθοσφαιριστής του Σωματείου, όσο και ως διεθνής καλαθοσφαιριστής με το εθνόσημο της Κύπρου, κέρδισε το σεβασμό των συμπαικτών του αλλά και των αντιπάλων του εντός και εκτός γηπέδων.

Ήταν και θα παραμείνει ένα από τα αγαπητά πρόσωπα του Σωματείου, έχοντας κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του τεχνικού επιτελείου διαδραματίζοντας καταλυτικό ρόλο στη συνεργασία και την ομαδικότητα που δίεκρινε την ομάδα ανδρών τα τελευταία χρόνια.

Ευχόμαστε στον αρχηγό μας, Γιώργο Θεοχαρίδη, ότι καλύτερο για τη συνέχεια. Σ’ ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές που μας χάρισες.