Η Διοίκηση του Κεραυνού Στροβόλου παρέθεσε αποχαιρετιστήριο δείπνο για τον αμερικανό καλαθοσφαιριστή Μο Αμπουκάρ ο οποίος αποχωρεί για την πατρίδα του μετά τη χειρουργική επέμβαση που είχε στον ώμο.

Ο Πρόεδρος Πάρις Παπαέλληνας ευχαρίστησε τον καλαθοσφαιριστή για τη μεγάλη του προσφορά στον Κεραυνό και τη σημαντική συμβολή που είχε ο ίδιος στις επιτυχίες των τεσσάρων ετών που βρίσκεται στο ερυθροκίτρινο στρατόπεδο. Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Σωματείου ανέφερε ότι ο Μο είναι ο μοναδικός ξένος  καλαθοσφαιριστής που παρέμεινε στο ρόστερ της ομάδα μας για τέσσερις σεζόν και σύνδεσε τις επιτυχίες της ομάδας μας με το όνομά του.  Κέρδισε τον σεβασμό τόσο της διοίκησης όσο και των συμπαικτών του ενώ αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος από τους φιλάθλους του σωματείου τόσο για τον χαρακτήρα του αλλά και την επαγγελματική του συμπεριφορά. Τελειώνοντας ο διοικητικός ηγέτης του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση λέγοντας του στο επανιδείν αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας στο μέλλον!!

Ο προπονητής της ομάδας μας Χριστόφορος Λειβαδιώτης δήλωσε:

«Ο Μο ήταν ένας παίκτης που βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα να επανέλθει τα τελευταία χρόνια στις επιτυχίες. Ήταν ένας πραγματικός ηγέτης εντός και εκτός γηπέδου. Συνδέθηκε πάρα πολύ με την ομάδα και πολλές φορές αγωνίστηκε με τραυματισμούς. Είναι ένας ιδιαίτερος αλλά και χαρισματικός καλαθοσφαιριστής. Του άρεσαν οι προκλήσεις και στα δύσκολα ήθελε να πάρει ο ίδιος την ευθύνη. Είχε ένα ιδιαίτερο στυλ παιγνιδιού και το γεγονός ότι κατάφερε να κερδίσει τους συμπαίκτες βοήθησε την ομάδα να υποστηρίξει το παιγνίδι του. Το γεγονός ότι παρέμεινε στο σύλλογο για τέσσερις χρονιές λέει πολλά. Είμαι σίγουρος γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του ότι θα κάνει τα πάντα να επιστρέψει δυνατός και υγιής πίσω στα γήπεδα».

Ο μάνατζερ της ομάδας μας Άγγελος Παπαδημητρίου έπλεξε το εγκώμιο του καλαθοσφαιριστή αναφέροντας τα ακόλουθα:

«Ο Μο είναι ένας αθλητής κόσμημα για την κυπριακή καλαθόσφαιρα. Η συνεισφορά του στις επιτυχίες της ομάδα μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν τεράστια. Τον διέκρινε επαγγελματικότητα , απαράμιλλο ήθος και πάθος για την καλαθόσφαιρα. Δεν δίστασε να αγωνιστεί ακόμη και τραυματίας μόνο και μόνο για να βοηθήσει την ομάδα του να κερδίσει αγώνες κρίσιμους για την επίτευξη των στόχων της. Πολύ αγαπητός από τους συμπαίκτες του, την προπονητική ομάδα, το συμβούλιο και τους φιλάθλους. Παρ’ όλες τις ατυχίες με τους τραυματισμούς που είχε, πάντα έβρισκε τη δύναμη να τους ξεπερνάει και να επανέρχεται πιο δυνατός. Προσωπικά του εύχομαι να  έχει ταχεία ανάρρωση, γρήγορα πάλι στα γήπεδα και γιατί όχι ξανά μαζί μας».