Συνεχίζει η Πιτσιλλίδου

Στον Κεραυνό και στην ομάδα της καρδιάς της συνεχίζει η αρχηγός του Κεραυνού Άντρια Πιτσιλλίδου η οποία συμφώνησε με τη διοίκηση του Κεραυνού για ανανέωση του συμβολαίου της και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2017-2018).

Δηλώσεις Αρχηγού:
Είμαι πολύ ευτυχισμένη που συνεχίζω στον Κεραυνό.

Μετά την κατάκτηση των τριών τίτλων και το ωραίο κλίμα που δημιουργήθηκε στην ομάδα, θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια και για τη νέα χρονιά με περισσότερο πάθος και μεγαλύτερη θέληση.

Οι στόχοι της νέας χρονιάς φυσικά παραμένουν οι ίδιοι με την ομάδα να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί και τους τρείς τίτλους.

Ελπίζουμε με τη νέα χρονιά και μετά από την επιτυχία κατάκτησης και των τριών εγχώριων τίτλων να έχουμε την ανάλογη στήριξη τόσο από τη διοίκηση του συλλόγου αλλά και από τους πιστούς μας οπαδούς, οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό μας όλα αυτά τα χρόνια, για να τους χαρίσουμε νέες χαρές και καινούργιες επιτυχίες.

Τελειώνοντας θέλω να ευχηθώ να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με όσο το δυνατό περισσότερες ομάδες και παράλληλα να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα των Ανδρών τόσο για τις Ευρωπαϊκές αλλά και εγχώριες διοργανώσεις.