Πίσω στα παλιά του λημέρια

Ο Κεραυνός Στροβόλου ανακοινώνει τον Άρη Κορωνίδη.

Ο έμπειρος Κύπριος “γκαρντ” ο οποίος είναι για 13 χρόνια διεθνής με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων του Κεραυνού σε Κύπρο και Ευρώπη.

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας και τέως καλαθοσφαιριστής του Απόλλωνα Λεμεσού έχει παίξει ακόμα και στην Α1 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει στην Α2 σε Παλαιό Φάληρο,  ΑΓΟΡ,  Απόλλωνα Πάτρας, Πέραμα και Αγία Παρασκευή.

Στην Κύπρο ξεκίνησε τα μπασκετικά του βήματα στον Κεραυνό όπου αγωνίστηκε για 6 χρόνια ενώ αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ και την περασμένη σαιζόν (2016-17) με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Καλωσορίζουμε τον Άρη στο σύλλογο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα όσο και στους Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Δηλώσεις Κορωνιδη:
Είμαι πολύ συγκινημένος που επιστρέφω στην πρώτη ομάδα που ξεκίνησα ως επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής. Η χρονιά θα είναι δύσκολη επειδή θα αγωνιζόμαστε σε δύο ταμπλό ωστόσο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ευχαριστώ τη Διοίκηση Παπαέλληνα για τη στήριξη και τον προπονητή μου Χριστόφορο Λειβαδιώτη για την επιλογή.
Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, πάνω απ’ όλα με υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Δηλώσεις Λειβαδιώτη:
Πιστεύω στην ποιότητα και στην εμπειρία του Άρη.
Μιλώντας με τον ίδιο αντιλήφθηκα οτι έχει κίνητρο και διάθεση για δουλειά και είναι διατεθειμένος να βοηθήσει την ομάδα με όποιον τρόπο του ζητηθεί.
Λόγω του βεβαρυμένου προγράμματος σε Κύπρο και Ευρώπη η ομάδα χρειάζεται βάθος αλλά και εμπειρία.