Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει πλέον ο Κεραυνός, ο οποίος ήρθε με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη του στο ντέρμπι κορυφής με την C2S ΑΕΛ, κάμπτοντας την αντίσταση του μαχητικού Απόλλωνα με 71-60. Έτσι, μετά την ήττα της “βασίλισσας” στον Άγιο Δομέτιο, είναι μόνος πρώτος στη βαθμολογική κατάταξη!

Τα κορίτσια του Σταύρου Σταύρου δεν είναι εύκολη λεία για κανέναν και στον Κεραυνό το γνώριζαν καλά, γι’ αυτό και… έλαβαν τα μέτρα τους. Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, οι παίκτριες του Χρίστου Στυλιανίδη έκαναν επί μέρους σκορ 21-7 στη δεύτερη περίοδο και πήραν διαφορά ασφαλείας.

Οι Λεμεσιανές αντέδρασαν και προσπάθησαν να… ροκανίσουν τη διαφορά, όμως παρά τις εντυπωσιακές προσπάθειες της αρχηγού Έλενας Αντωίου και της Αμερικανίδας “μπόμπερ”, Σίναμον Λίστερ, δεν κατάφεραν να γυρίσουν… τούμπα το παιχνίδι.

Για τις γηπεδούχες, η Σοφία Θεολόγου έκανε επιβλητική εμφάνιση, επιβάλλοντας την κυριαρχία της κοντά στο καλάθι, χάρη και στις ποιοτικές βοήθειες της Ζώης Αθανασίου, ενώ στην περιφέρεια η Τζέιν Σαρπ, ένωσε τις δυνάμεις της με την Άντρια Πιτσιλλίδου και έκαναν τη διαφορά στο σκοράρισμα.

(Δεκάλεπτα: 13-10, 34-17, 50-38, 71-60)

Κεραυνός (Χρίστος Στυλιανίδης): Σαρπ 22 (3), Πιτσιλλίδου 14 (3), Αθανασίου 11, Νικολάου 2, Αναξαγόρα, Νικοδήμου, Ρουσσάκη, Θεολόγου 22.

Απόλλωνας (Σταύρος Σταύρου): Μιχαήλ 8 (1), Βύραζιηκ 3 (1), Λίστερ 20 (3), Καραγιάννη, Νικόλα 6, Αντωνίου 23 (3), Χαρμάνη.

Για περισσότερες φωτογραφίες, πατήστε εδώ

Λύγισε Απόλλωνα και έμεινε μόνος στο ρετιρέ ο Κεραυνός!