Μετά από μια επιβλητική πληθωρική εμφάνιση ο Κεραυνός κυριάρχησε απέναντι στην ΕΘΑ και έφτασε στην άνετη επικράτηση με 94-60, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ανδρών.

Οι παίκτες του Χριστόφορου Λειβαδιώτη δεν είχαν διάθεση για την παραμικρή απώλεια, επικράτησαν πλήρως σε όλους τους τομείς και πήραν αυτό που ήθελαν απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο που δεν κατάφερε να αποδώσει, βάσει των πραγματικών της δυνατοτήτων στο ματς.

Κυρίαρχο στοιχείο του παιχνιδιού ήταν ο πλουραλισμός που είχαν οι γηπεδούχοι στο σκοράρισμα καθώς πέντε παίκτες τους (Ρος, Μπάρκερ, Παρκς, Ο’ Μπράιεν, Αμπουκάρ) είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής τόσο ο Παναγιώτης Μάρκου, όσο και οι έφηβοι Σταυρινίδης και Ανδρέου.

Καλοί στρατιώτες, όπως πάντα, ήταν ο αρχηγός Γιώργος Θεοχαρίδης και το πολυεργαλείο Γιώργος Νεοφύτου, οι οποίοι έκαναν την απουσία του Νίκου Στυλιανού να μην φανεί ούτε σε αυτό το παιχνίδι.

Στον αντίποδα, τα περισσότερα ατού της ΕΘΑ περιορίστηκαν από το ξεκίνημα, με αποτέλεσμα να παλεύουν μόνοι οι συνήθεις ύποπτοι, Μάξι Έσο και Ντεϊκουάν Ουόκερ.

Results

Team1234Total pointsOutcome
ΚΕΡΑΥΝΟΣ2317282694Win
ΕΘΑ1413112563Loss

MVP: Ο Κεν Μπάρκερ ήταν απίστευτος για τους νικητές, «αγγίζοντας» το τριπλ-νταμπλ με 15 πόντους, 13 ριμπάουντ και 6 ασίστ, όντας άλυτο πρόβλημα για την άμυνα της ΕΘΑ.

Key – factor: Ο Τέρελ Παρκς μέτρησε 15 πόντους και 9 ριμπάουντ, αποτελώντας τον «στυλοβάτη» αμυντικά και επιθετικά για την ομάδα του Στροβόλου.

Hero: Ο Μο Αμπουκάρ προερχόταν από τραυματισμό, ωστόσο έδειξε σε τρομερή κατάσταση και σε μεγάλη ετοιμότητα, συμβάλλοντας τα μέγιστα με 15 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ώστε να «ανοίξει» η ψαλίδα της διαφοράς.

Καλύτερος ηττημένος: Ο Μάξι Έσο με 22 πόντους και 6 ριμπάουντ προσπάθησε πολύ για το σύνολο του Παπαδόπουλου, όμως αυτό δεν στάθηκε αρκετό.

Κεραυνός (Λειβαδιώτης): Μιχαήλ 4, Ρος 16 (2), Θεοχαρίδης 8(2), Μπάρκερ 15 (3τριπ, 13ριμ, 6ας), Παρκς 15 (9ριμ), Ανδρέου, Νεοφύτου 4, Στυλιανού, Μάρκου 5 (1), Ο’ Μπράιεν 12 (1τριπ, 9ριμ), Αμπουκάρ 15 (8ριμ, 5ασ), Σταυρινίδης

ΕΘΑ (Παπαδόπουλος): Στρίκλαντ 4, Μπαρνς 2, Έσο 22 (2τριπ, 6ριμ), Ορτίζ 1, Ουόκερ 18 (1), Λοϊζίδης 6 (1), Καραμπατάκης, Κωνσταντίνου, Παπαμιχαήλ 2, Πηλάβας 5 (1), Χρίστου 3.

Εντυπωσιακός ο Κεραυνός επικράτησε εύκολα της ΕΘΑ!