«Εκδίκηση» για την ήττα του πρώτου γύρου από την ΕΝΠ πήρε ο Κεραυνός, ο οποίος πέρασε ένα εύκολο απόγευμα επικρατώντας με 85-67 για την 14η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ανδρών.

Η ομάδα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία, εξασφαλίζοντας σχεδόν μαθηματικά την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα για την κανονική περίοδο, ενώ έδειξε να μαθαίνει από τα λάθη του καθώς σας θυμίζουμε πως η Ένωση Νέων Παραλιμνίου τον «πλήγωσε» στον πρώτο γύρο, όντας η μόνη ομάδα που τον έχει κερδίσει φέτος στη λίγκα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί από τις πρώτες στιγμές της αναμέτρησης και δεν επέτρεψαν στην μεγάλη έκπληξη της σεζόν να επανέλθει και να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Results

Team1234Total pointsOutcome
ΚΕΡΑΥΝΟΣ2824161785Win
ΕΝΠ161932967Loss

Κεραυνός (Χριστόφορος Λειβαδιώτης) : Μιχαήλ 13 (2), Ρος 17 (2τριπ, 6ριμ, 6ασ), Ο’Μπράιεν 17, Μπάρκερ 9 (6ασ), Θεοχαρίδης, Ανδρέου, Νεοφύτου 4, Στυλιανού 10 (1), Μάρκου 3 (1), Πάρκς 12.

Ε.Ν. Παραλιμνίου (Νικόλας Παπαδοπούλου) : Μπλέικς 21 (3), Παπαδόπουλος 3, Τόμας 8 (7ριμ), Χάινς 4, Γουάσινγκτον 20 (4), Χαννούν 3 (1), Πυρίλλης 8 (2), Ζάντης, Θωμά.

MVP: Ο Ρος ήταν ο κορυφαίος των νικητών, αφού όχι μόνο σκόραρε 17 πόντους αλλά η πολύπλευρη προσφορά του αποτυπώνεται στα 6 ριμπάουντ που κατέβασε και στις 6 ασίστ που μοίρασε στους συμπαίκτες του.

Hero: Ο Σάιμον Μιχαήλ έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση σημειώνοντας 17 πόντους και δίνοντας πολλές λύσεις στο συγκρότημα του Λειβαδιώτη.

Key-factor: Ο Ομπράιεν με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στο παιχνίδι, αποτελώντας μόνιμο «πονοκέφαλο» για το αμυντικό πλάνο της ΕΝΠ.

Καλύτερος ηττημένος: Ο Μπλέικς πάλεψε για τους φιλοξενούμενους πετυχαίνοντας 21 πόντους, ωστόσο δεν μπόρεσε να φανεί περισσότερο απειλητικός για τον Κεραυνό και να αποφέρει θετικό αποτέλεσμα στην ομάδα του.