Κεραυνός και Λειβαδιώτης για ακόμη δύο χρόνια

Ο κύπριος τεχνικός συμφώνησε με το Κεραυνό για επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2022.

Ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης αποδέχτηκε την πρόταση του ισχυρού άνδρα του Κεραυνού Πάρι Παπαέλληνα και θα παραμείνει στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας ανδρών για ακόμη δύο χρόνια συμπληρώνοντας εκτός απροόπτου 7 συνεχή χρόνια στον πάγκο του Κεραυνού.

Η γνωστή φράση «Ουδείς προφήτης στον τόπο του» καταρρίπτεται από τον κύπριο τεχνικό αφού στην συγκεκριμένη περίπτωση ένα παιδί γέννημα θρέμμα του Στροβόλου κατάφερε να εδραιωθεί στην ίδια του την πόλη και να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ανδρών περισσότερο από κάθε άλλο προπονητή στην ιστορία του συλλόγου ……..

Ο “coach Livas” κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με την εργατικότητα του, τη νοοτροπία του τη μεθοδικότητα του καθώς και τις τεχνικές του ικανότητες να κερδίσει τον σεβασμό, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τόσο της διοίκησης, των συνεργατών του  καθώς και τους οπαδούς της ομάδας αλλά και ευρύτερα του καλαθοσφαιρικού κοινού στο νησί μας.

Η εμπιστοσύνη δεν χαρίζεται αλλά κερδίζεται με τις πράξεις και τα αποτελέσματα. Έτσι και η διοίκηση του Σωματείου έκανε το αυτονόητο ανανεώνοντας το συμβόλαιο του “coach” στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι ο πήχης θα παραμείνει ψηλά και θα συνεχίσει να διεκδικεί με αξιώσεις  όλους τους τίτλους και περισσότερες επιτυχίες.

Ο Κεραυνός υπό την καθοδήγηση του “coach” κατάφερε να βρει τη χαμένη του αίγλη και να τον επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών με απολογισμό πενταετίας: Το αξέχαστο πρωτάθλημα του 2017 (μετά από 10 χρόνια), το περσινό Νταμπλ (μετά από 22 χρόνια) ένα Σούπερ ΚΑΠ αλλά και την σπουδαία Ευρωπαϊκή πορεία στους «16» του FIBA Europe Cup (2017-18) και με αποκορύφωμα την ιστορική πρόκριση στην δεύτερη φάση των προκριματικών του «Basketball Champions League» (2019-20). Στην φετινή σεζόν (2019-20) η ομάδα μας, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, βρισκόταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και διεκδικούσε με αξιώσεις το νταμπλ και το “re-peat”.

Γνωρίζοντας τον Χριστόφορο Λειβαδιώτη είμαστε πεπεισμένοι ότι οι προεργασίες για τη νέα περίοδο βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο και ίσως σύντομα να έχουμε νεώτερα τόσο για τον προγραμματισμό όσο και για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας.