Κεραυνός και ΕΘΑ αναμετρήθηκαν για δεύτερη φορά σε μια εβδομάδα, αυτή τη φορά για το Κύπελλο ΟΠΑΠ U18, με την ομάδα μας να παίρνει στο τέλος το πολύτιμο ροζ φύλλο και παράλληλα το εισιτήριο για την ημιτελική φάση της Διοργάνωσης.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και οι δύο ομάδες μας πρόσφεραν μπόλικες συγκινήσεις και σασπένς αφού τα παιχνίδια μεταξύ τους είναι πάντα εντυπωσιακά και ο νικητής κρίνεται στις λεπτομέρειες.

ΑΓΩΝΑΣ

Ο Κεραυνός μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και με εκπληκτική άμυνα αλλά και ένα διαστημικό επιθετικό κρεσέντο των Ανδρέου (16π) και Παφίτη (9π) κατάφεραν να προηγηθούν στην πρώτη περίοδο με +20. (31-11)

Η φιλοξενούμενη ομάδα έμοιαζε να τα έχει χαμένα ωστόσο κατάφερε να αντιδράσει έγκαιρα και με πρωτοστάτες τους Σέππο και Καραμπατάκη ανέβασαν ταχύτητα και πήραν το επιμέρους σκορ με 26-13 μειώνοντας στο ημίχρονο σε -7 (44-37).

Με την έναρξη του δευτέρου ημίχρονου η ΕΘΑ συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό από εκεί που σταμάτησε και κατάφερε να προηγηθεί για πρώτη φορά στον αγώνα με 46-47 και να κλείσει το 3ο δεκάλεπτο με 53-59 και το επιμέρους σκορ 09-22.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο η ομάδα μας κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και με τις σημαντικές βοήθειες τον δίδυμων πύργων Δουκανάρη και Σταυρινίδη κατάφεραν στο τελευταίο 5λεπτο να πάρουν κεφάλι στο σκορ και να κρατήσουν την πολύτιμη νίκη και συνάμα το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 31-11, 13-26, 09-22, 20-09