Να διατηρήσει την έδρα του ως κόρη οφθαλμού!

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει σήμερα, Τρίτη 02/05 στις 7:00μ.μ, την ΑΕΚ Λάρνακας στον τρίτο σε αγώνα της Τελικής φάσης του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ κατηγορίας Ανδρών με στόχο τη νίκη και τη διατήρηση του παθητικού στον Στρόβολο.

Ο Κεραυνός μετά την άσχημη εμφάνιση στο δεύτερο αγώνα της σειράς έχει πεισμώσει ακόμη περισσότερο και θέλει να αποδείξει ότι ήταν μια κακιά παρένθεση και ότι δίκαια βρίσκεται στους Τελικούς κατακτώντας την πρώτη θέση με 18-2 νίκες και ότι μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα απλά με το να διατηρήσει την έδρα του ως κόρη οφθαλμού.

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στη Λευκωσία με στόχο το διπλό για να πάρει προβάδισμα στις νίκες ωστόσο το συγκρότημα του Λειβαδιώτη έχει ακόμη πολλά να αποδείξει τόσο στους ιδίους όσο και στο κόσμο που θα παρευρεθεί στο Κώστας Παπαέλληνας.

Οι δύο ομάδες έχουν αποδείξει ότι δίκαια βρίσκονται στην Τελική φάση και η συνέχεια είναι ακόμη πιο συναρπαστική. Ο Στροβολιώτης φίλαθλος θα πρέπει να κατακλύσει το Κώστας Παπαέλληνας και να στηρίξει την προσπάθεια των καλαθοσφαιριστών μας για την κατάκτηση του Τροπαίου μετά από 9 χρόνια.