TO ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ….

O Κεραυνός στέφθηκε πρωταθλητής Ανδρών Κ18 αφού επικράτησε της ΕΘΑ μέσα στο Κώστας Παπέλληνας με 50-49 μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα όπου στο τελευταίο λεπτό βρισκόταν πίσω στο σκορ με -7.

Δύο απανωτά τρίποντα (6+1 πόντοι!!) από τον ήρωα της βραδιάς Α.Παφίτη, γράφτηκε ο επίλογος  του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Κ18 με την ομάδα μας να πανηγυρίζει μετά από πολλά χρόνια των Double εφήβων 2018-2019.
Ο Κεραυνός μετά το μπρέϊκ στο Πολυπροπονητήριο Ευάγγελος Φλωράκης χρειαζόταν ακόμη μια νίκη για να κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο. Το άγχος ήταν μεγάλο και για τις δύο ομάδες. Η δε ΕΘΑ, ήταν με την πλάτη στον τοίχο σε ένα αγώνα δίχως αύριο, ωστόσο ο Κεραυνός επίσης αγχωμένος αφού ήξερε ότι με νίκη θα κατακτούσε το πρωτάθλημα ενώ με ήττα θα μηδένιζε την προσπάθεια του πρώτου αγώνα.
Η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση και παρά την αστοχία που διέκρινε τις δύο ομάδες εκατέρωθεν, κατάφερε ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης να φέρει στα μέτρα της τον αγώνα και να ελέγχει τον ρυθμό. (σκορ ημιχρόνου 23-20).
Οι μάγκες του Αλέξη Λεκισβίλι δεν είχαν πει τον τελευταίο τους λόγο και παρά την περιφερειακή τους αστοχία κατάφεραν να φέρουν “τουμπα” ένα αγώνα που λογικά δεν ήταν καλύτεροι ωστόσο αυτή είναι η ομορφία του αθλήματος για το οποίο τόσο αγαπούμε και υπηρετούμε.
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος για την ομάδα Εφήβων κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιη αφού από την τέταρτη θέση κατάφεραν σε τέσσερις αγώνες στα Play-Off να μετρούν 4-0 νίκες πάνω σε δύο δυνατούς και αξιόλογους αντιπάλους και ιδιαίτερα σημαντικά “μπρεικ” μεσα σε δύο δύσκολες έδρες σε Πάφο και Έγκωμη αντίστοιχα.
Συγχαρητήρια στα παιδιά και ιδιαίτερα στον “Coach” αφού μετά το πρωτάθλημα του 2017 ως ομάδα Κ16 κατάφερε να το επαναλάβει το 2019 ως ομάδα Κ18.

???Έγραψαν ιστορία στον Κεραυνό!!???

Ανδρέας Παφίτης και Νικόλας Παπαδημητρίου κατέγραψαν ίσως ένα ασύλληπτο ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου αφού μέσα στην ίδια χρονιά και συγκεκριμένα σε μία εβδομάδα διαφορά κατέκτησαν τόσο με την ομάδα Ανδρών όσο και με την Εφήβων το “ΝΤΑΜΠΛ”.

Andreas Paphitis ? Nikolas Papadimitriou