ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ BCL

Έτοιμος για την πρεμιέρα του στους ομίλους του Basketball Champions League είναι ο Κεραυνός Στροβόλου, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Γαλλία όπου θα αντιμετωπίσει την Ντιζόν την Τρίτη (20/10) στις 21:30 ώρα Κύπρου, για την 1η αγωνιστική του Β’ ομίλου.

Η Ντιζόν είχε τερματίσει στην 2η θέση του Γαλλικού πρωταθλήματος την σεζόν 2019-2020, μετά την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων λόγω της έξαρσης της πανδημίας του covid-19.

Μάλιστα είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία την περσινή σεζόν στο Basketball Champions League, όπου κατέλαβε την 3η θέση! Θυμίζουμε πως το «Final 8» για το BCL της περιόδου 2019-2020 είχε πραγματοποιηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι τις 4 Οκτωβρίου 2020 στην Αθήνα.

Στο φετινό πρωτάθλημα Γαλλίας αυτή την στιγμή η Ντιζόν μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Σίγουρα πρόκειται για μία αρκετά ποιοτική ομάδα, που έχει και φέτος ως στόχο την διάκριση στο πρωτάθλημα της αλλά και στο Basketball Champions League.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ντιζόν και τον Κεραυνό θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Cytavision Sports 2HD, με την αναμέτρηση να ξεκινάει στις 21:30.