Ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης αποδέχτηκε την πρόταση της οικογένειας Παπαέλληνα και θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας Ανδρών μέχρι το 2018.

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του Κεραυνού που ένας προπονητής τυγχάνει τόσης ευρείας αποδοχής από κόσμο και διοίκηση και παίρνει το πράσινο φως για να παραμείνει στο τιμόνι της Τεχνικής ηγεσίας για περίοδο τριών ετών.

Σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα του Στροβόλου η απόφαση για να παραδώσει τα κλειδιά στον Κύπριο τεχνικό για ακόμη ένα χρόνο (2+1), στηρίχθηκε στο γεγονός ότι τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη του Δ.Σ έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το έργο που διετέλεσε τη χρονιά που μας πέρασε.

Δυστυχώς για τον Κύπριο κόουτς η εργατικότητα του, η αφοσίωση του στη δουλειά και το συνολικό έργο που παρέδωσε δεν στέφθηκε με ένα τίτλο ωστόσο η παρουσία της ομάδας στο γήπεδο τόσο στο «Final Four» του κυπέλλου όσο και στα ημιτελικά των «Play-offs» έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην πιο πάνω απόφαση.

Σίγουρα οι ατυχίες και οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού ωστόσο η ομάδα παρουσίασε ένα υγιείς σύνολο και απόδειξε ότι έχει τη δύναμη και τη θέληση για πρωταθλητισμό και αν ήταν λίγο πιο τυχερή ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό.

Το δείγμα γραφής είναι γεγονός αφού όπου δούλεψε τόσο ως «Assistant Coach» αλλά και ως «Head» παρέδωσε έργο και πλέον οι Στροβολιώτες εναποθέτουν τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο.

Ευχόμαστε στον Χριστόφορο Λειβαδιώτη καλή επιτυχία και εμείς με τη σειρά μας θα είμαστε δίπλα του τόσο στις επιτυχίες αλλά και στις ατυχίες.