Λεκισβίλη στο CB : “Τα παιδιά ωριμάζουν μέσα από τέτοιες εμπειρίες”

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την αφοσίωση, την συνέπεια και την διάθεση τους για δουλειά που είχαν σε όλη την διάρκεια της χρονιάς, με την ανταμοιβή μας να είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όπως τους είπα και στα αποδυτήρια, το πρωτάθλημα αυτό θα είναι απλά μια όμορφη ανάμνηση στο πέρασμα του χρόνου… Ο σκοπός τους πρέπει να είναι η ατομική βελτίωση για να μπορέσουν αργότερα να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα αλλά και τις εθνικές ομάδες.

Παράλληλα, θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου και στην ομάδα του Ζήνωνα για την συμμετοχή της στον τελικό καθώς έγιναν δύο πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια που το αποτέλεσμα θα μπορούσε κάλλιστα να διαμορφωθεί και διαφορετικά.

Για τα παιδιά, αυτά τα ματς αποτελούν σημαντικές εμπειρίες επειδή όσο μεγαλώνουν θα ωριμάζουν μέσα από αυτές. Τέλος, εύσημα πρέπει να πάρουν και οι γονείς των παιδιών που ήταν συνέχεια κοντά στην ομάδα και στα εκτός έδρας παιχνίδια και ιδιαίτερα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον έφορο μας, που αποτελεί την ψυχή της ομάδας για την πολύτιμη βοήθεια του κατά την διάρκεια της χρονιάς μέχρι και το φινάλε της. Ευχαριστώ πολύ τον έφορό μας, Γιάννο Χαραλάμπους.

Ολοκληρώνοντας, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις εθνικές ομάδες που συμμετέχουν το καλοκαίρι σε επίσημες διοργανώσεις”.

ΠΗΓΗ: Cyprus Basket