Η ανακοίνωση του Δ.Σ του Κεραυνού για την σύναψη συνεργασίας με τον Χριστόφορο Λειβαδιώτη το καλοκαίρι του 2015 έφερε χαρά και ευφορία στις τάξεις του Στροβόλου.

Η καρέκλα ηλεκτρική, η δίψα για διάκριση και επιστροφή στις επιτυχίες μεγάλη!

Ο Κύπριος τεχνικός έχοντας γνώση το φορτίο που ανέλαβε ξεκίνησε με ενθουσιασμό και διάθεση για δουλειά καταστρώνοντας το πλάνο του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Την πρώτη χρονιά ο Κεραυνός έβαλε γερά θεμέλια για επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών. Το μπάσκετ στον Στρόβολο αλλάζει επίπεδο με καταξιωμένους καλαθοσφαιριστές όπως οι Μπάρκερ, Ο’Μπράιαν, Ρος, Σμότριτζ πλαισιώνοντας τους με έμπειρους Κύπριους καλαθοσφαιριστές όπως Στυλιανού, Νεοφύτου, Πηλαβά, Μιχαήλ Θεοχαρίδη και Μάρκου.

Την δεύτερη χρονιά διατηρώντας το βασικό κορμό του ρόστερ και μαζί με την προσθήκη των Αμπουκάρ και Πάρκς κατάκτησε το πολυπόθητο τρόπαιο και στέφθηκε Πρωταθλητής Κύπρου μετά από 9 χρόνια ξηρασίας.

Την τρίτη χρονιά οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι, ωστόσο η επιστροφή στα Ευρωπαϊκά σαλόνια αλλάξει τα δεδομένα και δημιουργεί νέες και μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Το ρόστερ ενισχύεται με ποιοτικές προσθήκες όπως τους διεθνείς Κίνγκ, Κορωνίδη και τον αμερικανό Ντέιβις.

Η συνέχεια γνωστή. Βρισκόμαστε κιόλας στο 2018 και ο Κεραυνός μετρά 9 ευρωπαϊκές νίκες σε 13 αγώνες και την ερχόμενη Δευτέρα (05/02) ταξιδεύει στο Κλουζ όπου με τη 10η του νίκη θα προκριθεί στις 16 καλύτερες ομάδες του #FibaEuropeCup!

Ευχόμαστε στο τεχνικό επιτελείο και τους καλαθοσφαιριστές μας καλή συνέχεια και με την ευχή μας να “Πάει για το 10 το καλό” μέσα στη Ρουμανία.!!!