ΑΕΚ – Κεραυνός 67-53: Άγγιγμα Τίτλου, με διαφορετικό… πεδίο και «σενάριο»

10/04/2021 – Μάριος Πολυδώρου

Του έχει πάρει για τα καλά τον αέρα και η απόσταση της, είναι όσο ένα ακόμα νικηφόρο παιχνίδι από την κατάκτηση του Τίτλου! Ο λόγος για την ΑΕΚ, η οποία στην δεύτερη αναμέτρηση με τον Κεραυνό, για την τελική φάση των πλέι-οφ, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο «Κίτιον», επικράτησε δίκαια των ερυθροκίτρινων με σκορ 67-53!

Κάτι που σημαίνει, ότι με το σκορ των νικών στο 2-0 πλέον, η ομάδα της Λάρνακας, χρειάζεται μιαν ακόμα νίκη για να επανέλθει στην κορυφή της Κυπριακής καλαθόσφαιρας, τη στιγμή που πλέον για τον Κεραυνό, δεν υπάρχει άλλη επιλογή, εκτός του να νικήσει τρεις φορές στη σειρά τους πρασινοκίτρινους!

Ταυτόχρονα, είναι και η 3η κατά σειρά νίκη της ΑΕΚ, πάνω στον Κεραυνό σε τελικό! Είναι οι δυο νίκες της τελικής φάσης, συν εκείνη για τον τελικό του Κυπέλλου!

Ένα παιχνίδι, που σε πολλές στιγμές θύμισε ο σημερινός αγώνας, που πήγε σε χαμηλό σκορ, με την άμυνα της ΑΕΚ, να είναι ο… MVP, που έβαλε… θηλιά στον «ερυθροκίτρινο λαιμό»!

Η προσήλωση των νικητών σε αυτόν τον τομέα, ήταν με μια λέξη εντυπωσιακή, με τον Κεραυνό να είναι απελπιστικά άστοχος, ειδικά στο πρώτο μισό…

Σκόραρε 26 μόλις πόντους, όπως στο ίδιο χρονικό διάστημα του τελικού για το Κύπελλο!

Η δε ΑΕΚ, νίκησε δίκαια τον Κεραυνό, τη φορά αυτή με χαμηλό σκορ (σε αντίθεση με τον πρώτο τελικό) και σε τρίτο διαφορετικό γήπεδο!

Δηλαδή, μετά το «Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία», το «Κ. Παπαέλληνας», σήμερα τον κέρδισε και στο «Κίτιον»!

Περισσότερα…

?Βρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

?Βρείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από τον αγώνα