After three successful years with KERAVNOS BC, it’s time to say goodbye…
Anthony KING joined Keravnos BC in 2018 and played a vital role in the club’s success especially during our Double in 2019 and the historic qualification in the group stage of the Basketball Champions League in 2020-21 season. Anthony has been a key part of the team spirit created in our club and made us proud with his attitude and sportsmanship on and off the court. He has gained everyone’s respect and admiration with his love and commitment to our club and our national team.

Μετά από τρία επιτυχημένα χρόνια παρουσίας στον  ΚΕΡΑΥΝΟ ήρθε η ώρα να πούμε αντίο.

Ο Anthony KING εντάχθηκε στον Κεραυνό τη χρονιά 2018 και διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στις επιτυχίες της ομάδας μας ιδιαίτερα τη σεζόν 2018-2019 με την κατάκτηση του Double, καθώς επίσης και την ιστορική πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του «Basketball Champions League» #BCL τη σεζόν 2020-21.

Ο Anthony στα χρόνια παρουσίας του στο νησί ήταν υπόδειγμα εξαιρετικού αθλητή και σοβαρού επαγγελματία ο όποιος με την συμπεριφορά του τόσο ως καλαθοσφαιριστής του Σωματείου όσο και ως διεθνής καλαθοσφαιριστής με το εθνόσημο της Κύπρου κέρδισε το σεβασμό των συμπαικτών του αλλά και των αντιπάλων, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Ήταν και θα παραμείνει ένα από τα αγαπητά πρόσωπα του σωματείου έχοντας κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση με την αξία του.

Ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις Kingo 👑

Τίμησε τον Κινγκ πριν τον αγώνα 22/12/2021

ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ “KING”
O Κεραυνός τίμησε την Τετάρτη 22/12/2021 τον Άντονι Κίνγκ για την τριετή προσφορά του στο Σωματείο του Στροβόλου πριν την έναρξη του αγώνα της ομάδας μας απέναντι στον Απόλλωνα για την 12η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League.
Την απονομή της τιμητικής φανέλας με τον αριθμό 6 την πραγματοποίησε ο ίδιος ο πρόεδρος του Σωματείου Κεραυνός κ. Πάρις Παπαέλληνας, αριθμό τον οποίο φόρεσε και ο ίδιος όταν αγωνιζόταν ως καλαθοσφαιριστής του Κεραυνού στα νιάτα του.