ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ Ο ΡΟΝΑΛΝΤ ΡΟΣ

Ο Ροναλντ Ρος, ο αμερικανός γκαρντ που αγωνίστηκε για τρεις σεζόν με τη φανέλα του Κεραυνού, αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Ρος αγωνίστηκε στον Στρόβολο τη σεζόν 2015-16 σε μόλις 9 παιχνίδια με 13.8 πόντους και 3.9 ασίστ μέσο όρο, τη σεζόν 2016-17 έχοντας παίξει 27 παιχνίδια πρωταθλήματος με 11.9 πόντους και 4 ασίστ κατά μέσο όρο βοηθώντας στα μέγιστα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, και τη μισή 2017-18 με 16 παιχνίδια και 12.4 πόντους (ενδιάμεσα είχε πάει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη Θεσσαλονίκης).

Μετά από 4 πολύ επιτυχημένες σεζόν με το κολλέγιο του Texas Tech, ο Ρος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ευρώπη για λογαριασμό της γερμανικής Λούντσβισμπουργκ (2007-08). Στη Γερμανία παρέμεινε για τρεις ακόμα σεζόν (δύο με την Άρτλαντ Ντράγκονς και μία με την Μίτερλντότσερ).

Το 2011 πήγε στη Κροατία και την ΚΚ Γιαντράνσκα όπου έμεινε 2 σεζόν. Το 2013 κέρδισε το ενδιαφέρον του Απόλλωνα Πατρών όμως δεν κατόρθωσε να καθιερωθεί και επέστρεψε στην Κροατία στα μισά της σεζόν. Μοιρασμένη ήταν και η επόμενη σεζόν καθώς ξεκίνησε από τη Ρουμάνικη Πιτέστι για να συνεχίσει στη Γαλλική Λε Πορτέλ.

Το 2015 ο Ρος επέστρεψε στη Ρουμανία για την Πιτέστι και κάπου στα μισά της σεζόν έγινε το «πάντρεμα» με τον Κεραυνό!

Εμείς να ευχηθούμε καλή συνέχεια στον Ρόναλντ Ρος ότι και αν αποφασίσει να κάνει στη ζωή του!

ΠΗΓΗ: Alfasports.tv