Πρωταθλήτρια U14 η ΕΘΑ

Ολοκληρώθηκε σήμερα, Σάββατο 27 Μάιου, το πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας Γυναικών Κ14 με την ΕΘΑ να στέφεται πρωταθλήτρια με 2-1 στις νίκες κερδίζοντας την ομάδα μας στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς με 36-21.

Συγχαρητήρια στις καλαθοσφαιρίστριες μας, στον προπονήτη Β.Ζάριτς και σε όλους τους συντελεστές και υποστηρικτές των κοριτσιών για μια άκρως επιτυχημένη χρονιά η οποία ολοκληρώθηκε με το τρόπαιο της φιναλίστ του Πρωταθλήματος.

Τα τελευταία χρόνια η ομάδα μας πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα Γυναικών Κ14 και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αγωνίστηκε στον μεγάλο Τελικό και αυτό από μόνο του λέει πολλά αφού στον Στρόβολο γίνεται μια σοβαρή και επαγγελματική δουλειά.

Καλή συνέχεια στα κορίτσια μας, ψηλά το κεφάλι και πάμε δυνατά για ακόμη ένα τρόπαιο (U16) την Κυριακή 28 Μαίου 2017.

*Υποσημείωση: Το πολυπροπονητήριο Ευάγγελος Φλωράκης όπου διεξάχθηκε ο σημερινός Τελικός δεν πλήρη τα στοιχειώδη κριτήρια για την διεξαγωγή ενός τέτοιου αγώνα. Το δυστύχημα είναι ότι και ο αυριανός τελικός των κορασίδων U16 θα διεξαχθεί και πάλι στο ίδιο πολυπροπονητήριο (στην ίδια αίθουσα διεξήχθησαν και οι ημιτελικοί / τελικοί του πρωταθλήματος U18 ανδρών) με τους γονείς των αθλητών να παρακολουθούν τον αγώνα όρθιοι πίσω από προστατευτικό δίχτυ και με θερμοκρασία που αγγίζει στους 30ο βαθμούς κελσίου. Συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς που συνέβαλαν για την ανοχή διεξαγωγής αγώνων σε τέτοια γήπεδα στην ήδη πληγωμένη Κυπριακή καλαθόσφαιρα εν έτη 2017.