Σε αυτοπεριορισμό οι «ξένοι» καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού!

Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ «Basket League» οι αμερικανοί καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού αναχώρησαν όλοι για την πατρίδα τους αφού πλέον η παραμονή τους στο νησί θα ήταν άνευ λόγου και σημασίας.

Σε επικοινωνία που είχαμε με όλους τους αθλητές μας,  ανέφεραν ότι έφτασαν καλά και βρίσκονται στα σπίτια τους και οι πλείστοι διατελούν υπό περιορισμό βάσει των οδηγιών που ανακοίνωσε ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας (ΠΟΥ) για όσους έχουν ταξιδέψει.

Το πιο μακρινό ταξίδι πραγματοποίησε ο Αχμάαντ Ρόρι ο οποίος διαμένει στην πολιτεία Ουάσινγκτον. (10.500 km) ενώ το πιο σύντομο ταξίδι πραγματοποίησε ο Jake O’Brien (8,800 km) ο οποίος έφτασε στη Νέα Υόρκη.

Αναλυτικά οι Anthony King και Keaton Grant αναχώρησαν για την Φλόριντα όπου βρίσκονται με τις οικογένειες τους και είναι σε αυτό-περιορισμό.

Ο Josh Hagins βρίσκεται στη Λουιζιάνα  ενώ ο Andre Williamson είναι στο Οχάιο. Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους διατελούν υπό περιορισμό.

Ο Jake O’ Brien ταξίδεψε για Νέα Υόρκη και έφτασε στο σπίτι του στη Μασαχουσέτη ενώ ο Ahmaad Rorie βρίσκεται στην πολιτεία Ουάσινγκτον.

Τελευταία αναχώρησε από την Κύπρο η Niki Avery η οποία μετά την ανακοίνωση της διακοπής και του πρωταθλήματος γυναικών αποφάσισε να φύγει για Νέα Υόρκη.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καθώς και τους καλαθοσφαιριστές μας τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό να είναι καλά στην υγεία τους και σύντομα να τους έχουμε υγιείς κοντά μας.

 If you ever dreamed of playing for millions around the world, now is your chance. Play inside, play for the world “Nike Basketball”.

#StayHome #StaySafe #StayHealthy #StayAlive.