Ο Λάζαρος, ο Σάκης και ο Χριστόφορος!!!

Πάνε τριάντα χρόνια από την πρώτη φορά που ο Κεραυνός πανηγύρισε το πρώτο του Νταμπλ.

Τριάντα χρόνια ήταν πολλά για μια ομάδα όπως το εκτόπισμα της ομάδας του Στροβόλου.

????Το μακρινό 1988-89 στον πάγκο της ομάδας ήταν ο Λάζαρος Παπαδημητρίου έχοντας στο ρόστερ του τους αξέχαστους Fred Sheppard και Eddie Collins και τους κύπριους Χ.Γιανναρά, Χ.Φιλαλήθη, Δ.Λεμέσιο, Γ.Λεμέσιο, Χ.Χαρίτου, Γ.Γαβριήλ, Π.Τύλληρο, Ν.Νικολαίδη, Α.Κυπριανού και Π.Παπαέλληνα.

????Οχτώ χρόνια μετά και συγκριμένα την περίοδο 1996-97 ο Ελλαδίτης Σάκης Λάϊος επανέλαβε αυτό το επίτευγμα έχοντας στο ρόστερ του τους Lance Blanks και George Ackles καθώς και τους κύπριους καλαθοσφαιριστές Φ.Καραγιάννη, Χ.Στυλιανίδη, Λ.Αντωνίου Χ.Χαραλάμπους, Π.Βουρλιώτη, Ν.Νικολαίδη, Ν.Ρατζα, & Α.Θεμιστοκλέους.

Πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε….. για την ακρίβεια 22 ολόκληρα μέχρι να έρθει το τρίτο και φαρμακερό……..!!

Ο Κεραυνός ως αουτσάιντερ με μισό ρόστερ πήρε το Κύπελλο στο Κίτιον απέναντι στην ΑΕΚ και με «μπρέϊκ έδρας» πήρε το πρωτάθλημα κερδίζοντας την ΑΕΚ με 3-1 νίκες!!!

????Αυτή είναι η ομάδα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη του Μ.Ματσεντιδη του Σ.Γρηγορίου και του Α.Παπαδημητρίου με ρόστερ τους Ν.Στυλιανού, Κ.Μπάρκερ, Σ.Μιχαήλ, Γ.Θεοχαρίδη, Ντ.Γουίλις, Μ.Αμπουκάρ,  Α.Κορωνίδης, Α.Κινγκ,  Ρ.Ελευθερίου,  Τζ.Χάγκινς και Γ.Τσάνελς!!