ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ FINAL-4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΠΑΠ BASKET LEAGUE

25/03/2023: Έφθασε η ώρα για το Final 4 στο κύπελλο η ΟΠΑΠ Basket League, με τη διεξαγωγή την Κυριακή (26/03) των δυο ημιτελικών της διοργάνωσης που θα αναδείξουν τις δυο ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο στον μεγάλο τελικό της Τρίτης, 28 Μαρτίου.

Η αρχή θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής με τη διεξαγωγή του πρώτου ημιτελικού με διαγωνιζόμενες ομάδες τον Dynatron Απόλλωνα και την Ανόρθωση. Ο αγώνας αυτός θα αρχίσει στις 15:30.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 19:00, θα γίνει το παιχνίδι μεταξύ της Πετρολίνα ΑΕΚ και του Κεραυνού.

Οι δυο αγώνες, όπως και ο τελικός, θα πραγματοποιηθούν στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία και θα μεταδίδονται τηλεοπτικά από τη Cytavision.

Εισιτήρια για τους τρεις αγώνες θα προπωλούνται από την ιστοσελίδα www.Tickethour.com.cy.

Στο ταμείο του γηπέδου θα πωλούνται κανονικά εισιτήρια (σε περίπτωση που δεν εξαντληθούν διαδικτυακά), μαθητικά και παιδικά εισιτήρια.

Το ταμείο του σταδίου θα λειτουργεί από τις 14:00. Στα γραφεία του ΚΟΑ θα γίνεται έκδοση κάρτας φιλάθλων από τις 14:00 μέχρι τις 20:00.

https://www.cbf.basketball/el/events/details/event-9558

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης σε έκτακτη σημερινή συνεδρία, εξετάζοντας τα σοβαρά επεισόδια που προκλήθηκαν στον χθεσινό (26/03) πρώτο ημιτελικό αγώνα του Final Four για το Κύπελλο Basket League, αποφάσισε όπως η διοργάνωση του Final Four κυπέλλου αναβληθεί και οριστεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Παράλληλα, οι δύο ομάδες του Α’ ημιτελικού παραπέμπονται στον αθλητικό δικαστή για τη διακοπή του αγώνα.
https://www.cbf.basketball/el/events/details/event-9557
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει πως οι πληροφορίες για την διεξαγωγή των δύο ημιτελικών και του τελικού για το Final Four του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Basket League, θα γνωστοποιηθούν το μεσημέρι της Δευτέρας (27/3) με ανακοίνωση, μετά την πραγματοποίηση των συσκέψεων ασφαλείας που αφορούν τους πιο πάνω αγώνες.