Ο Κεραυνός ανανέωσε το βασικό του κορμό!

Με τα κύρια συστατικά της συνταγής Λειβαδιώτη συνεχίζει και στη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κεραυνός με σκοπό να διατηρήσει τα κεκτημένα και να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή επάνοδο στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Θεοχαρίδης, Νεοφύτου και Μιχαήλ θα παραμείνουν στον Κεραυνό για ακόμη μια χρονιά ενώ εντός των ημερών αναμένεται να υπογράψει και ο «βενιαμίν» της παρέας Μάρκου.

Η επιτυχία και η επιστροφή στο βάθρο του πρωταθλητή στηρίχτηκαν στο Κυπριακό έμψυχο υλικό και η διοίκηση Παπαέλληνα στηρίζει για τρίτη χρονιά το πλάνο Λειβαδιώτη αφού πρόσφατα το ενίσχυσε με την προσθήκη Λοϊζίδη

 

Γιώργος Θεοχαρίδης

Πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημα στην καριέρα του στην πρώτη χρονιά της θητείας του  ως αρχηγός του Κεραυνού. Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ χαίρει της εμπιστοσύνης και εκτίμησης των διοικούντων του Σωματείου και η ανανέωση της συνεργασίας ήταν τυπικής διαδικασίας.

Γιώργος Νεοφύτου

Ο διεθνής γκαρντ συνεχίζει στην ομάδα για τρίτη διαδοχική χρόνια και έτσι ο Λειβαδιώτης διατηρεί στις επιλογές του ένα εξαιρετικό αμυντικό εργαλείο ο οποίος έχει φέρει εις πέρας με επιτυχία δύσκολες αποστολές ενώ είχε σημαντική συνεισφορά και στο κομμάτι ψυχολογίας στην ομάδα.

Σάιμον Μιχαήλ

Ίσως η πιο ευχάριστη έκπληξη της φετινής σαιζόν αφού με τον τσαμπουκά και το πάθος που τον διακρίνει πήρε με το σπαθί του χρόνο συμμετοχής και αποτέλεσε μαζί με τον Μπάρκερ τα δύο πιο σημαντικά ποϊντ γκαρντ της φετινής περιόδου. Ο Λεμεσιανός κόμπο γκάρντ είναι ένα από τα βασικά στελέχη της επιτυχίας και η ανανέωση της συνεργασίας ήταν επιβεβλημένη.