Το τρίποντο του Άρη Κορωνίδη στα τελευταία 8” της αναμέτρησης έκρινε το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Basket Leaque ενώ ο Σέιν Γκίμπσον της Πετρολίνα ΑΕΚ αστόχησε στην τελευταία επίθεση με την οποία θα “έκλεβε” το διπλό.

«Ερυθροκίτρινο» βάφτηκε το μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League, με τον Κεραυνό να φεύγει νικητής από το στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας», ο οποίος επικράτησε της Πετρολίνα ΑΕΚ πολύ δύσκολα με 70-69.

Η αναμέτρηση ήταν συναρπαστική και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον σε όλη της την διάρκεια ενώ το τέλος έκρυβε μεγάλες συγκινήσεις και κοντράστ συναισθημάτων. Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, όπου οι δύο ομάδες είχαν τα δικά τους καλά διαστήματα με τον Κεραυνό να προηγείται με 34-33.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και πιο εύστοχη, καταφέρνοντας να προηγηθεί μέχρι και με 16 πόντους διαφορά ενώ ο Κεραυνός έμοιαζε ανήμπορος να αντιδράσει και να μειώσει στη διαφορά.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Κεραυνός παρουσιάστηκε πολύ βελτιωμένος, μείωσε τα λάθη του, έστειλε την μπάλα κοντά στο καλάθι καταφέρνοντας αρχικά να μειώσει την διαφορά στο σκορ με πρωταγωνιστή την Γουίλις ενώ λίγο πριν το τέλος να κάνει την ανατροπή και πάρει το σημαντικό φύλλο αγώνος που ίσως του δώσει το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα Play-off.

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Ντάρλιν Γουίλις με 18 πόντους (6 ριμπάουντ) ενώ πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Άρης Κορωνίδης, ο οποίος με τα δύο τρίποντα που σημείωσε στο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα έδωσε την νίκη στην ομάδα του Στροβόλου.

?Στατιστικά Αγώνα

?Φωτογραφικό υλικό @Keravnos Strovolou Basketball

?Last seconds of the game!