“…. ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ”

Ο Κεραυνός ανακοινώνει ότι ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Μάρκου επιστρέφει στον Στρόβολο και θα αγωνίζεται στα ερυθροκίτρινα.

Ως γνωστό ο καλαθοσφαιριστής την περσινή χρονιά υπόγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Κεραυνό μέχρι το 2024, ωστόσο επιθυμία του ήταν να αγωνιστεί με μορφή δανεισμού σε ομάδα της Λεμεσού όπου και είχε επιλέξει την ομάδα της Αμμοχώστου. (την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν με τον Απόλλωνα Λεμεσού)

Γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου του 1996 στη Λεμεσό, έχει ύψος 1,93 και σε ηλικία 11 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με το μπάσκετ κάνοντας τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία της ΑΕΛ.

Είναι διεθνής με όλες τις ομάδες της Εθνικής Κύπρου και τώρα στην Εθνική Ανδρών όπου αγωνίζεται για τα προκριματικά του Eurobasket 2025.

Κατά την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, δεκαεπτά ετών, αγωνίστηκε στην ομάδα ανδρών του Απόλλωνα έχοντας εξαιρετική παρουσία (9.5 πόντους και 4 ριμπάουντ ανά αγώνα) προκαλώντας έντονο μεταγραφικό ενδιαφέρον στο Κυπριακό παζάρι. Ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης διακρίνοντας τα αθλητικά του προσόντα και το εξαιρετικό μακρινό του σουτ τον έφερε στον Κεραυνό Στροβόλου όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν.

Με το πέρασμα του χρόνου ο Παναγιώτης σημείωσε σημανική βελτίωση σε όλους τους τομεις και ο @coach Κακιούζης θα έχει στις επιλογές του ένα πολύτιμο εργαλείο στο οποίο υπολογίζει πολύ στη φετινή σεζόν όπου ο Κεραυνός θα έχει ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά αφού πέραν της ΟΠΑΠ Basket League, η οποία θα είναι ιδιάιτερα ανταγωνιστική, θα έχει και ευρωπαϊκούς αγώνες κάνοντας αρχή με το Basketball Champions League σε λιγότερο από ένα μήνα.

Καλοσωρίζουμε τον Παναγιώτη στον Στρόβολο και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες.