Απεβίωσε την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 σε ηλικία 78 ετών ο τέως Πρόεδρος της ΚΟΕ Ντίνος Μιχαηλίδης.

Εσαεί στις καρδιές όλων…. ο Ντίνος Μιχαηλίδης

Γιατί προσέφερε στον αθλητισμό από όλα τα πόστα. Ήταν πανταχού παρών και πρωτοστάτης στις προσπάθειες για να ανέβει πιο ψηλά και να καλλιεργηθεί στην Κύπρο ο αθλητισμός, όχι απλώς ως ασχολία, αλλά και ως ιδέα, κυρίως.
Συνέδεσε το όνομά του και με Γ.Σ.Σ. «Ο Κεραυνός». Οι παλαιότεροι τον θυμούνται όταν κοούτσαρε αυτή την ομάδα καλαθόσφαιρας τη σεζόν 1986-1987. Διακρίνεται στην πίσω σειρά στα δεξιά. Τότε ήταν προπονητής του «Κεραυνού» μαζί με τον Πάρι Παπαέλληνα. Στη φωτογραφία απεικονίζονται επίσης αείμνηστα στελέχη του Συλλόγου,: δίπλα από τον Ντίνο Μιχαηλίδη ο Ανδρέας Απληκιώτης, βοηθός προπονητής, και αριστερά ο Χρίστος Χατζηιωσήφ, έφορος καλαθόσφαιρας του «Κεραυνού». Αλησμόνητοι όλοι…
Το Διοικητικό Συμβούλιου του Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ” και ο φίλαθλος κόσμος του Σωματείου, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αποθανόντος.

Από τις μεγαλύτερες ηγετικές προσωπικότητες του κυπριακού αθλητισμού, τον οποίο υπηρέτησε πιστά και συνεχόμενα από διάφορα πόστα.

Ο Ντίνος Μιχαηλίδης διετέλεσε και προπονητής της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Keravnos Strovolou Basketball την περίοδο (1986-1987). Η οικογένεια του Κεραυνού χάνει ένα φίλο και πιστό υπηρέτη του αθλητισμού.

Αιωνία του η μνήμη.