Ένας Κεραυνός βγαλμένος από το καλύτερο… όνειρο του Χριστόφορου Λειβαδιώτη, πραγματοποίησε πραγματικά μια καθηλωτική εμφάνιση στο κλειστό του Αυγόρου, συντρίβοντας την ευχάριστη έκπληξη της φετινής χρονιάς, Ένωση Νέων Παραλιμνίου με 75-43!!! Κι όλα αυτά χωρίς τους τραυματίες Νίκο Στυλιανού και Μο Αμπουκάρ…

Η ομάδα του Στροβόλου ήταν υποψιασμένη μετά το “κάζο” στο ματς του πρώτου γύρου στο “Κ. Παπαέλληνας” και απίστευτα καλά διαβασμένη, κυριαρχώντας από την πρώτη στιγμή του ματς, μέχρι την τελική κόρνα της λήξης.

Ο Τέρελ Παρκς συνεργάστηκε εκπληκτικά με τον Κεν Μπάρκερ, με τον πρώτο να εκτελεί και τον πρώτο να δημιουργεί με μαεστρία, ενώ οι Τζέικ Ο’ Μπράιεν, Ρόναλντ Ρος και Σάιμον Μιχαήλ συμπλήρωναν εξαιρετικά. Ελαμψε ο Παναγιώτης Μάρκου, τη στιγμή που κατάφεραν να σκοράρουν και οι έφηβοι, Παύλος Σταυρινίδης και Ορέστης Ανδρέου.

Για την Ένωση κανένας δεν κατάφερε να βοηθήσει, με τον Τζάρβις Ρέι να βρίσκει το χέρι του μόνο στο δεύτερο ημίχρονο. Με μόλις 9 ασίστ, έναντι 21 του Κεραυνού και μόλις 29% στα σουτ εντός πεδιάς ήταν αδύνατον να κάνουν κάτι καλύτερο.

MVP: Τέρελ Παρκς: Μακράν η καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα του Κεραυνού! Ο δυναμικός σέντερ ξέσπασε και έκανε πράγματα και θαύματα κοντά στο καλάθι με 24 πόντους (10/14 δίποντα!!!) και 9 ριμπάουντ.

HERO OF THE GAME: Κεν Μπάρκερ: Τι κι αν αυτή τη φορά έμεινε στους 5 πόντους με 2/6 σουτ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν απολαυστικός, με μεγάλες άμυνες και τις 10 από τις 12 ασίστ που είχε συνολικά.

KEY FACTOR: Τζέικ Ο’ Μπράιεν: Εξαιρετικός και πάλι ο Τζέικ Ο’ Μπράιεν έκανε νταμπλ-νταμπλ με 11 πόντους και 10 ριμπάουντ, με ουσιαστική προσφορά σε επίθεση και άμυνα.

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ: Τζάρβις Ρέι: Ο Αμερικανός άργησε να… ξυπνήσει, αλλά τουλάχιστον πήρε μπρος στο δεύτερο ημίχρονο, σταματώντας στους 17 πόντους και μάζεψε όσο γινόταν την τεράστια διαφορά.

Results

Team1234Total pointsOutcome
ΕΝΠ88111643Loss
ΚΕΡΑΥΝΟΣ2024171475Win

Ένωση Νέων Παραλιμνίου (Νικόλας Παπαδόπουλος): Πυρίλλης 3 (1), Ρέι 17 (1), Ουάσινγκτον 4, Μπλέικς 6, Χάινς 3, Στρατής, Θωμά 3, Χαννούν, Ζάντης, Παπαδόπουλος, Τομάς 7

Κεραυνός (Χριστόφορος Λειβαδιώτης): Νεοφύτου 3 (1), Ρος 13 (1), Μάρκου 6, Μπάρκερ 5, Παρκς 24, Ανδρέου 3, Μιχαήλ 7 (2), Θεοχαρίδης, Ο’Μπράιεν 11 (1), Σταυρινίδης 3.

Εκδίκηση Κεραυνού με καθηλωτική εμφάνιση στο Αυγόρου!