Απίστευτο παιχνίδι έγινε στην αίθουσα «Κ. Παπαέλληνας», ένα παιχνίδι που κύλησε μέσα στα καθώς πρέπει πλαίσια, με την ΑΕΚ να βγάζει… τανάλιες στην άμυνα από το 28`, μέχρι και το τελικό κορνάρισμα και με έναν εκπληκτικό Οκμπέιτεν να μεγαλουργεί, αλλά με τον αρχηγό, Ιάκωβο Παντελή, να παίρνει κυριολεκτικά την ομάδα του στην πλάτη του πήρε τη νίκη με 65-72 και για 4η φορά στην ιστορία της, αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια, μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου!

https://www.rebound.com.cy/articles/1930

Μπορεί από το 2000 και μετά, να μιλάμε για… άλλα πλέι-οφ, μιας και από τη χρονιά εκείνη, δεν μεταφέρονται οι νίκες της κανονικής περιόδου, στη διαδικασία για ανάδειξη του Πρωταθλητή, αλλά είχε να συμβεί εδώ και 23 χρόνια, αυτό που συνέβη απόψε στο «Κ. Παπαέλληνας»!

https://www.rebound.com.cy/articles/1933

Στις τέσσερις προηγούμενες φορές (από το 2000 και μετά) που η σειρά για την τελική φάση των πλέι-οφ, έφθασε ως εκεί που δεν πήγαινε άλλο, δηλαδή στον 5ο αγώνα, για να αναδειχθεί ο Πρωταθλητής, πάντα στον καθοριστικό αγώνα, νικητής ήταν ο γηπεδούχος και τις τέσσερις φορές!

https://www.rebound.com.cy/articles/1934

Δικαιολογημένα, η βραδιά της ανήκει… Είναι η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ!

https://www.rebound.com.cy/articles/1935

Ο Πρόεδρος του Εφετείου κύριος Μίλτος Βιολάρης εξέτασε την αίτηση της ΑΕΚ για αναστολή της ποινής που επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής στους Σωτήρη Μανωλόπουλο και Ροβέρτο Μαντοβάνη και αποφάσισε ότι οι δύο Καλαθοσφαιριστές ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ στον σημερινό 5ο Τελικό Πρωταθληματος με αντίπαλο τον Κεραυνό.

https://www.rebound.com.cy/articles/1929

Μια συγκλονιστική σειρά για την τελική φάση των πλέι-οφ, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο… Πριν από λίγο λοιπόν, η ΑΕΚ… ξεπέρασε τον έναν εκ των δυο γονέων της, τον Πεζοπορικό, στις κατακτήσεις των τίτλων, καθώς έφθασε στις πέντε!

https://www.rebound.com.cy/articles/1931