✍️Χωρίζουν οι δρόμοι τους, μετά από 2️⃣3️⃣3️⃣6️⃣ ημέρες.

Η πιο μακροχρόνια και συνάμα επιτυχημένη συνεργασία στο μπασκετικό στερέωμα του νησιού έλαβε τέλος αφού ο Κεραυνός ανακοινώνει, σήμερα Τρίτη 09/11/2021, τη λύση της συνεργασίας του μαζί με τον Χριστόφορο Λειβαδιώτη.
Ο Χριστόφορος Λειβαδίωτης είναι ο μακροβιότερος προπονητής που πέρασε από τον πάγκο του Κεραυνού και είναι αδιαμφησβήτητα και εκ των αποτελεσμάτων ίσως ο κορυφαίος Κύπριος προπονητής που υπηρέτησε το Σωματείο μας και γενικά την Κυπριακή Καλαθόσφαιρα.
Στην παρουσία του στον πάγκο του Στροβόλου έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα τη σεζόν 2016-2017 και το νταμπλ τη σεζόν 2018-2019, ενώ έχει πετύχει το ακατόρθωτο με την πρόκριση πρώτης Κυπριακής ομάδας στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της FIBA, στο Basketball Champions League.
Ευχόμαστε στον Κύπριο τεχνικό καλή συνέχεια και είμαστε σίγουροι ότι με τη μεθοδικότητά του, τη σκληρή δουλειά και το πάθος του για την καλαθόσφαιρα θα διαπρέψει σε ότι αποφασίσει να κάνει στο μέλλον.

Χριστόφορος Λειβαδιώτης

Ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού

Με έντονα συναισθήματα και αναμνήσεις
Αναλαμβάνοντας τον Κεραυνό το καλοκαίρι του 2016, είχα να διαχειριστώ διάφορες δυσκολίες αλλά και προκλήσεις. Σε όλη αυτή την πορεία εργάστηκα με μεθοδικότητα, πίστη και αφοσίωση και κυρίως την πεποίθηση ότι κάθε απόφαση μου ήταν πάντα για το καλό της ομάδας.
Τα αποτελέσματα φάνηκαν στον γήπεδο, όπου μέσα από σκληρή δουλειά και ομαδικότητα πετύχαμε πράγματα που θα μας μείνουν αξέχαστα, σε Κύπρο και Ευρώπη,με αποκορύφωμα την είσοδο στους ομίλους του BCL.
Ολοκληρώνοντας τη συνεργασία μου με τον Κεραυνό, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον πρόεδρο κύριο Πάρη Παπαέλληνα και το Δ.Σ της ομάδας, τους καλαθοσφαιριστές και όλους τους συνεργάτες που είχα όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και όσους βοήθησαν και ήταν κοντά στην ομάδα.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε με τον GM της ομάδας Άγγελο Παπαδημητρίου και τον στενό μου συνεργάτη Μιχάλη Ματσεντιδη για τον επαγγελματισμό και τη αφοσίωση τους.
Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Κεραυνού.
Καθε τέλος ενός κύκλου, είναι έναυσμα για μια νέα αρχή και νέους στόχους.
Με εκτίμηση,
Χριστόφορος Λειβαδιώτης