Ο Γ.Σ.Σ.  “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ” ανακοινώνει την επαναλειτουργία της γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ως γνωστόν, η ομάδα γυναικών του Κεραυνού μετά την επιτυχημένη τριετία (2017-2019) και την κατάκτηση συνολικά 9 τροπαίων με τρία διαδοχικά “treble” είχε αναστείλει τις δραστηριότητές της κατόπιν διοικητικής απόφασης.

Όπως είχε δεσμευτεί ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Πάρις Παπαέλληνας, η αναστολή του τμήματος ήταν μόνο για την περσινή σεζόν (2020-2021) και έτσι η επαναλειτουργία του τμήματος ήταν αναμενόμενη.

Την τύχη της “νεοσύστατης” ομάδας  γυναικών για τη νέα σεζόν θα αναλάβει ο Βλάντο Ζάριτς ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος επί σειρά ετών των τμημάτων κοραδίσων και νεανίδων του Σωματείου.

Η επιτροπή προγραμματισμού του Σωματείου άναψε το πράσινο φως στον Σερβοκύπριο έμπειρο προπονητή για να στελεχώσει την ομάδα γυναικών με το υφιστάμενο υλικό του Σωματείου το οποίο θα αποτελείται από τις νεανίδες της περσινής σεζόν και ορισμένες προσθήκες οι οποίες θα ανακοινωθούν στο άμεσο διάστημα.

Στο πλευρό του έμπειρου προπονητή και τη θέση της εφορίας καλαθόσφαιρας θα αναλάβει για ακόμη μια σεζόν ο Μιχάλης Γαβριήλ.

Ευχόμαστε στην ομάδα γυναικών και στο τεχνικό τιμ καλή επιτυχία.