ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Ο ΖΗΝΩΝΑΣ

22/05/2022: Το ΟΠΑΠ Πρωτάθλημα Γυναικών Κ16 κατέκτησε η ομάδα του Ζήνωνα, επικρατώντας με 61-56 στον δεύτερο τελικό της Τελικής κατάταξης κόντρα στον Κεραυνό.

Κερδίζοντας και στον πρώτο αγώνα με τη διαφορά των 5 πόντων (51-46), η ομάδα του Ζήνωνα πέτυχε τους περισσότερους συνολικά πόντους και στους 2 αγώνες.

Ο Κεραυνός και τα κορίτσια του “coach” Χριστοδούλου πάλεψαν τον αγώνα στα ίσα, ωστόσο το μείον 5 στον τον Στρόβολο φάνταζε βουνο για να καλυφθεί μέσα στην έδρα του αντιπάλου και παρά την συγκλονιστική προπάθεια και το γεγονός ότι βρέθηκαν να προηγούνται στο σκόρ με  43-42 στο τέλος λύγισαν χάνοντας και για 2η φορά με μείον 5.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας τα οποία πάλεψαν όλους τους αγώνες και έφτασαν στον τελικό της διοργάνωσης και έχασαν από ένα ανώτερο αντίπαλο. Η φετινή χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και παρά την αρχική απαγοήτευση του αποκλεισμού από την επίλεκτη κατηγορία του Πρωταθλήματος, απόκτησαν σημαντικές εμπειρίες οι οποίες θα τους βοηθήσει για τη συνέχεια!!

Συγχαρητήρια και στα κορίτσια του Ζήνωνα για τα ωραία και ανταγωνιστικά παιγνίδια που μας πρόσφεραν.

Άξιο αναφοράς ότι οι δύο ομάδες ανταγωνίζονται για χρόνια μεταξύ τους και έχουν κριθεί πολλά πρωταθλήματα στους μεταξύ τους αγώνες, όπως και ο πρόσφατος Τελικός των Νεανιδων 2021-22, γεγονός το οποίο δείχνει ότι γίνεται μια σοβαρή δουλειά από τους υπεύθυνους των ομάδων υποδομής και των δύο Σωματείων!.

PHOTO GALLERY