Στον πάγκο της γυναικείας ομάδας συνεχίζει για ακόμη μια σεζόν ο Χρίστος Στυλιανίδης.

Ο κύπριος προπονητής μετά από τους 6 σερί τίτλους, στα τελευταία δύο χρόνια, έριξε άγκυρα στον Στρόβολο και πλέον είναι αναμφισβήτητα το αφεντικό της γυναικείας ομάδας του Κεραυνού

Το καλοκαίρι του 2018 ήταν πολύ θερμό για τον Χριστάρα αφού είχε αξιόλογες προτάσεις από διάφορες ομάδες, ωστόσο η διοίκηση Πάρι Παπαέλληνα του ανάθεσε για ακόμη μια φορά εν λευκώ τον προγραμματισμό της ομάδας ανεξαρτήτως της απόφασης του για παραμονή του στον Στρόβολο.

Στόχος του Χρίστου Στυλιανίδη ήταν να διατηρήσει τον περσινό κορμό καλαθοσφαιριστριών, γεγονός το οποίο έχει καταφέρει με πολύ μεγάλο βαθμό και πλέον μετρά αντίστροφα για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Από τον βασικό κορμό των “treble crowners” θα απουσιάζει η Κρις Μερκούρη και η Ανδριάνα Κασάπη η οποία αποχώρησε για σπουδές στην Αμερική.

 

Σε μια νέα εξέλιξη ο κύπριος προπονητής δημιούργησε πρόσφατα το πρόγραμμα «Stylianides Basketball Training».

Το SBT απευθύνεται σε καλαθοσφαιριστές πέραν των 10 ετών με απώτερο σκοπό τη βελτίωση των ατομικών ικανοτήτων των αθλητών και έχει συνάψει συνεργασία με το Σωματείο Κεραυνός για διεξαγωγή των ατομικών προπονήσεων στα γήπεδα του Κεραυνού Στροβολου.

Για περισσότερες πληροφορίες στο https://www.facebook.com/Stylianides-Basketball-Training-194862851182332/.