ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΟΒΟΛΟ
O Κεραυνός ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον 16 χρονο καλαθοσφαιριστή Στέφανο Άνθιμο Τίγκα για τα επόμενα 4 χρόνια.
Πρόκειται για τον μικρότερο αδελφό του καλαθοσφαιριστή του Keravnos Strovolou Basketball Φίλιππου Τίγκα, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα του Phoenix MJ Basket.
Ο Στέφανος γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2005, έχει ύψος 1,86 και αγωνίζεται ως γκαρντ.
Καλωσορίζουμε τον καλαθοσφαιριστή στη μεγάλη οικογένεια του Κεραυνού και του ευχόμαστε καλές επιτυχίες με την ερυθροκίτρινη φανέλα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

=============
Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για αποκλειστικές πληροφορίες και ανακοίνωση για απόκτηση του καλαθοσφαιριστή μας Στέφανου Τίγκα υπό την μορφή δανεισμού.
Ο Στέφανος από τον Ιούνιο 2022 είναι καλαθοσφαιριστής του σωματείου μας με τετραετές συμβόλαιο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο δεν συμφώνησε σε καμία μεταγραφή ή /και παραχώρηση με υποσχετική του καλαθοσφαιριστή μας σε άλλη ομάδα και ούτε υπάρχει κανένα γραπτό αίτημα για παραχώρηση του Στέφανου από άλλη ομάδα.
Επιφυλασσόμαστε όλων των δικαιωμάτων μας.
Δ.Σ Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ”
🚨 After his transfer to the powerhouse of Keravnos Strovolou Basketball the 1️⃣7️⃣-year-old rising star #Stefanos_Tigkas agreed to play on loan for one season to AEL Limassol Basketball where he will have the opportunity to get experience under a healthy environment.