Στο επανιδείν Κρις!

🏀Ο Κρίστοφερ Ραζής ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στις ακαδημίες του Keravnos Strovolou Basketball και πέρασε από όλες τις ομάδες υποδομής του Σωματείου πριν καταλήξει στην ομάδα Ανδρών όπου ευτύχισε να πανηγυρίσει αρκετά τρόπαια με αποκορύφωμα το «treble» την περσινή σεζόν 2021-2022.
🏀Το 2010 είχε βραβευτεί ως ο καλύτερος «rookie» της χρονιάς, ενώ διετέλεσε βασικό στέλεχος όλων των εθνικών ομάδων της Κύπρου και ηγετική φυσιογνωμία της Εθνικής Ανδρών από το 2008 μέχρι το 2018.
🎯Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 2005 με τον Keravnos Strovolou Basketball και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στο εξωτερικό το 2011-12 με τα χρώματα της Γερμανικής EWE Baskets Oldenburg, καταγράφοντας έτσι ως ο πρώτος Κύπριος καλαθοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε άλλη χώρα πέραν της Ελληνικής επικράτειας.
🏀Παρέμεινε στο εξωτερικό για 9 χρόνια όπου αγωνίστηκε σε Γερμανία και Ελλάδα πριν επιστρέψει και πάλι στην Κύπρο, τη σεζόν 2020-21, για λογαριασμό του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ καταγράφοντας στο βιογραφικό του παρουσία σε ομίλους του BCL Basketball Champions League.
🏆Την περσινή σεζόν 2021-22 η συμβολή του ήταν καθοριστική στην μεγαλύτερη επιτυχία του Σωματείου στην Κύπρο κατακτώντας όλους τους εγχώριους τίτλους (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ).
🏀Ο Κρίστοφερ για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους αποφάσισε να επιστρέψει στην βάση του στην Κρήτη όπου διαμένει η οικογένεια του.
Η οικογένεια του ΚΕΡΑΥΝΟΥ του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια τόσο σε μπασκετικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Keravnos Strovolou Basketball