Αλλαγή σχεδίων για τον Λείβα και την ομάδα προγραμματισμού της διοίκησης του Σωματείου αφού αναγκάζεται να προχωρήσει σε πρόωρη αντικατάσταση του @Kenny Barker ο οποίος κρεμάει τα παπούτσια.

Ο Αμερικανός έχει τραυματιστεί σε προπόνηση στην Αμερική και ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται οτι θα χρειαστεί αρκετό καιρό και ετσι αποφάσισε να τερματίσει πρόωρα την καριέρα του.

Ο “point” γκαρντ του Κεραυνού ίσως ήταν η πιο επιτυχημένη μετεγγραφή του Λείβα απο τον καιρό που πάτησε το πόδι του στον Στρόβολο αφού παρέμεινε στο κλάμπ για τέσσερα χρόνια και πανηγύρισε 2 Πρωταθλήματα ενα Κύπελλο ενώ στιγμάτισε τη σύγχρονη ιστορία του Κεραυνού με την εκπληκτική πορεία στους 16 του FIBA Europe Cup.

Ο Keravnos Strovolou Basketball θέλει και επίσημα να ευχαριστήσει τον Kenny για την σημαντική και αξιόλογη παρουσία του στον Στροβολο.

Ο Kenny ήταν ίσως ο μοναδικός αμερικανός καλαθοσφαίριστης ο οποίος στέριωσε στον Κεραυνό για σχεδόν τέσσερα ολόκληρα χρόνια, βοηθώντας στα μέγιστα στην επάνοδο της ομάδας στις επιτυχίες και αγαπήθηκε όσο κανείς τόσο από τους συμπαίκτες του όσο και απο τον κόσμο της ομαδας μας. ????

?Kenny we love you… best of luck on whatever you decide to do with your life.

 

KENNY BARKER

N:24
#24
Nationality: usa United States
Position:Point Guard
Height: 1.91
Birthday: June 11, 1986
Age: 33