ΔΗΜΗΤΗΡΗΣ ΜΑΝΝΑΡΗΣ: Καλύτερος καλαθοσφαιριστής (Κ16) για τη σεζόν 2022-2023

Με ιδιαίτερη χαρά έχουμε ενημερωθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ότι o καλαθοσφαιριστής του Σωματείου μας Δημήτρης Μαννάρης, μετά από ψηφοφορία των σωματείων και των Ομοσπονδιακών προπονητών, έχει αναδειχθεί ως ο καλύτερος καλαθοσφαιριστής Κ16 ετών, για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023.
 
Η τιμητική αυτή διάκριση είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών, της σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης για το άθλημα η οποία επιβραβεύεται για το ταλέντο αλλά και τη συνολική του προσφορά στην ομάδα με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος για την περίοδο 2022-23.
 
Καθόλου τυχαίο που ο καλαθοσφαιριστής μας διακρίθηκε με την Εθνική Παίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας της FIBA και συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης κατακτώντας συνάμα το χρυσό μετάλλιο και την άνοδο στη Β΄ κατηγορία.
 
Ως Σωματείο νιώθουμε περήφανοι καθώς είναι δείγμα της μεθοδικής δουλειάς που πραγματοποιείται στις αναπτυξιακές μας ομάδες και της επαγγελματικής καθοδήγησης που λαμβάνουν από το έμπειρο τεχνικό επιτελείο και κυρίως από τον προπονητή του.
 
Συγχαρητήρια στον Δημήτρη και στους συμπαίκτες του τόσο στον Κεραυνό όσο και στην Εθνική Παίδων καθώς η ατομική επιτυχία ήταν αποτέλεσμα της ομαδικής προσπάθειας και της αφοσίωσης στους στόχους που είχαν θέσει.
 
“All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them” – W.D.
 
Ο Δημήτρης θα τιμηθεί στη φετινή Τελετή Βραβεύσεων της Ομοσπονδίας σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023, στο Royal Hall στην Λευκωσία.
 
@12_mannaris
 
#keravnos #basketball #keravnosbc #basketballplayer #strovolos #CyprusBasketball #basketballfederation #basketballneverstops #dreambig #congratulations #bestplayer #mensteam #keravnosmensteam #celebration #Season2022_23 #championship #teamcyprus #nationalteam