ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΙΓΚΑΣ: Καλύτερος καλαθοσφαιριστής (Κ18) για τη σεζόν 2022-2023

Με ιδιαίτερη χαρά έχουμε ενημερωθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ότι o καλαθοσφαιριστής του Σωματείου μας Στέφανος Τίγκας, μετά από ψηφοφορία των σωματείων και των Ομοσπονδιακών προπονητών, έχει αναδειχθεί ως ο καλύτερος καλαθοσφαιριστής Κ18 ετών, για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023.

Η τιμητική αυτή διάκριση είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών, της σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης για το άθλημα η οποία επιβραβεύεται για το ταλέντο αλλά και τη συνολική του προσφορά στην ομάδα με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Εφήβων για την περίοδο 2022-23.

 Καθόλου τυχαίο που ο καλαθοσφαιριστής μας διακρίθηκε με την Εθνική Εφήβων «Κ18» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας της FIBA και αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος (MVP) της διοργάνωσης, κατακτώντας συνάμα το χρυσό μετάλλιο και την άνοδο της ομάδας μας στη Β΄ κατηγορία.

 Ως Σωματείο νιώθουμε περήφανοι καθώς ο καλαθοσφαιριστής ανήκει στη δύναμη μας και από τη φετινή σεζόν 23-24, θα αγωνίζεται με την ομάδα Ανδρών του Κεραυνού.  

 Συγχαρητήρια στον Στέφανο καθώς η ατομική επιτυχία ήταν αποτέλεσμα της ομαδικής προσπάθειας και της αφοσίωσης στους στόχους που είχαν θέσει τόσο με τις προηγούμενες του ομάδες όσο και με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

 “All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them” – W.D.

 Ο Στέφανος θα τιμηθεί στη φετινή Τελετή Βραβεύσεων της Ομοσπονδίας σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023, στο Royal Hall στην Λευκωσία.

 #keravnos #basketball #keravnosbc #basketballplayer #strovolos #CyprusBasketball #basketballfederation #basketballneverstops #dreambig #congratulations #bestplayer #mensteam #keravnosmensteam #celebration #Season2022_23 #championship #aelbc #U18boys