Καλύτερος νέος καλαθοσφαιριστής κάτω των 22 ετών στην ΟΠΑΠ Basket League

 
Με ιδιαίτερη χαρά έχουμε ενημερωθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ότι o καλαθοσφαιριστής του Σωματείου μας Φίλιππος Τίγκας, μετά από ψηφοφορία των σωματείων και των Ομοσπονδιακών προπονητών, έχει αναδειχθεί ως ο καλύτερος καλαθοσφαιριστής Κ22 ετών στην ΟΠΑΠ Basket League, για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023.
 
Η τιμητική αυτή διάκριση είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών, της σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης για το άθλημα η οποία επιβραβεύεται για το ταλέντο αλλά και τη συνολική του προσφορά στην ομάδα, στο εθνικό μας συγκρότημα και γενικότερα στην κυπριακή καλαθόσφαιρα.
 
Ως Σωματείο νιώθουμε περήφανοι καθώς ο καλαθοσφαιριστής ανήκει στη δύναμη μας και αποτελεί μια πολύ σημαντική μονάδα στο ρόστερ Ανδρών. Συγχαρητήρια στον Φίλιππο και ευχόμαστε πάνω απ’ όλα υγεία και περισσότερες επιτυχίες και διακρίσεις!
 
“All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them” – W.D.
 
Ο Φίλιππος μαζί με άλλους τρεις καλαθοσφαιριστές μας, την Ελένη (Κ14), τον Δημήτρη (Κ16) και τον Στέφανο (Κ18) θα τιμηθούν στη φετινή Τελετή Βραβεύσεων της Ομοσπονδίας σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023, στο Royal Hall στην Λευκωσία.
 
#keravnos #basketball #keravnosbc #basketballplayer #strovolos #CyprusBasketball #basketballfederation #basketballneverstops #dreambig #congratulations #bestplayer #mensteam #keravnosmensteam #celebration #Season2022_23 #championship #aelbc #U22mens